Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Ανοιχτή Σύσκεψη ΚΕΕΡΦΑ την Τρίτη 22/9 για την οργάνωση Αντιφασιστικού Συλλαλητηρίου στην Ξάνθη


ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΥΡΕΡ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ
 
ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΝΕΟΝΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ-ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ


Η ομολογία του φύρερ της Χρυσής Αυγής, Ν.Μιχαλολιάκου ότι αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα προκάλεσε την μαζική κατακραυγή για τον κυνισμό αλλά και για την προσπάθεια του, παραμονές των εκλογών, να συσπειρώσει ό,τι πιο ανοικτά ναζιστικό και δολοφονικό υπάρχει στην ναζιστική του συμμορία.

Δύο χρόνια μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι, οι νεοναζί επιχειρούν να ξαναμπούν στην κεντρική πολιτική σκηνή σαν ρυθμιστές, λες και δεν είναι υπόδικοι για την εγκληματική οργάνωση δολοφόνων που εξέθρεψαν με την κάλυψη και τη στήριξη των Μπαλτάκων της ΝΔ, της ΕΛΑΣ και των εφοπλιστικών γραφείων. Είναι προκλητικό ότι δημοσιογράφοι σαν τον Χατζηνικολάου του παίρνουν συνεντεύξεις και του δίνουν την ευκαιρία να χύσει το ρατσιστικό του δηλητήριο, προσπαθώντας να διασώσει τη ναζιστική εγκληματική οργάνωση. Είναι απαράδεκτο να αντιμετωπίζεται ως άλλο ένα «νόμιμο κόμμα» με προβολή στα ΜΜΕ, με πλήρη κάλυψη από τις δημοτικές αρχές και με χρηματοδότηση από το κράτος για τον προεκλογικό «αγώνα» τους. Η θέση τους δεν είναι στη Βουλή, αλλά στη φυλακή για πάντα.

Χαιρετίζουμε τους αντιφασίστες και αντιφασίστριες και τα εργατικά σωματεία που ματαίωσαν την φιέστα της Χρυσής Αυγής στη Πλατεία Κοραή του Πειραιά και απαντάνε με διαδηλώσεις στην επέτειο της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα.

Είναι πρόκληση ακριβώς δυο χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και δυο μέρες από τις επιθέσεις των νεοναζί σε μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και αναρχικούς ο εκπαιδευτής των ταγμάτων εφόδου Κασιδιάρης να βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη για να μιλήσει στη μάζωξη της ξενοδοχείο της πόλης. Οι ναζί δολοφόνοι δε χωράνε πουθενά. Θα πάρουν την απάντηση που τους αξίζει.

Αμέσως μετά τις εκλογές, χρειάζεται να δώσουμε αποστομωτική απάντηση στην ανάληψη ευθύνης για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα  με μαζική παρουσία έξω απ' τα δικαστήρια των φυλακών Κορυδαλλού, στις 29 Σεπτέμβρη. Να επιβάλουμε ότι θα ακουστεί η φωνή των γονιών του Παύλου Φύσσα χωρίς άλλη καθυστέρηση.

Το αντιφασιστικό συλλαλητήριο την Πέμπτη 25 Σεπτέμβρη, στην Κεντρική Πλατεία της Ξάνθης, στις 7μμ είναι η κλιμάκωση της δράσης του κινήματος για να βάλουμε τέλος στις προκλήσεις των νεοναζί της Χρυσής Αυγής αλλά και να βροντοφωνάξουμε ότι οι πρόσφυγες είναι καλοδεχούμενοι.

Καλούμε τα συνδικάτα, τις δημοτικές κινήσεις, τις συλλογικότητες, τους φοιτητικούς συλλόγους και τα κόμματα της αριστεράς να το στηρίξουν αποφασιστικά και να συμμετέχουν σε σύσκεψη, την Τρίτη 22 Σεπτέμβρη, 7μμ στο Πολυτεχνείο, στον αύλειο χώρο του Αμφιθέατρου ΠΡΟΚΑΤ, για να οργανώσουμε το αντιφασιστικό συλλαλητήριο της 25ης Σεπτέμβρη, για να κλιμακώσουμε τις κινητοποιήσεις ώστε να καταδικαστούν οι δολοφόνοι της Χρυσής Αυγής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου