Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Αντιφασιστικό-Αντιρατσιστικό Συλλαλητήριο - Τρίτη 29/9, 7μμ, Κεντρική Πλατεία


2 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα - ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ 
Μέσα οι πρόσφυγες - Έξω οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής

Αντιφασιστικό - Αντιρατσιστικό Συλλαλητήριο

Τρίτη 29 Σεπτέμβρη, 7:00μμ Κεντρική πλατεία

  • Στη φυλακή για πάντα οι δολοφόνοι νεοναζί της Χρυσής Αυγής
  • Οι πρόσφυγες είναι καλοδεχούμενοι!
  • ΟΧΙ στη ρατσιστική Ευρώπη-φρούριο - Γκρεμίστε το φράχτη στον Έβρο!




Στις 18 Σεπτέμβρη συμπληρώθηκαν δύο χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι. Ο Ρουπακιάς κάρφωσε στην καρδιά τον Παύλο Φύσσα ενώ τον κρατούσαν πολλοί χρυσαυγίτες του τάγματος εφόδου της Χρυσής Αυγής της Νίκαιας.


Δύο μέρες πριν τις εκλογές ο αρχηγός της νεοναζιστικής συμμορίας σε δήλωση του ανέλαβε με κυνισμό την πολιτική ευθύνη για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Δεν είναι άλλο ένα νόμιμο κόμμα αλλά μια δολοφονική συμμορία που φορά το μανδύα κοινοβουλευτικού κόμματος. 
 

Οι ναζί στηρίζουν τα αφεντικά. Στήριξαν το κλείσιμο της ΕΡΤ, το ξεπούλημα της Αγροτικής Τράπεζας. Αυτή η φιλοσυστημική συμμορία δουλεύει για να μεγαλώνουν τα κέρδη των εφοπλιστών, να διαλυθούν τα συνδικάτα και να σπάσουν τα μεροκάματα των εργατών. Οι δολοφόνοι της Χρυσής Αυγής είχαν την κάλυψη και την στήριξη των εφοπλιστικών γραφείων, των μεγαλοεργολάβων της γι’ αυτό μόλις μια βδομάδα πριν τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, οι νεοναζί επιτέθηκαν δολοφονικά σε βάρος συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ. 
 

Δεν ξεχνάμε τα πογκρόμ κατά των μεταναστών με ορμητήριο τον Άγιο Παντελεήμονα με εκατοντάδες θύματα μετανάστες. Δεν ξεχνάμε τις φασιστικές επιθέσεις κατά μαθητών, γυναικών, αναπήρων, ομοφυλόφιλων, Ρομά, εβραίων τις φασιστικές επιθέσεις στην Ξάνθη ενάντια σε συνδικαλιστές, ενάντια σε ελεύθερους κοινωνικούς χώρους και τις επιθέσεις τους σε βάρος κοριτσιών της μειονότητας.


Οι πρόσφυγες είναι θύματα των πολέμων του ΝΑΤΟ και της ΕΕ στη Μ.Ανατολή, την Ασία, την Αφρική, είναι κατατρεγμένοι από τις επιθέσεις του ISIS που έθρεψε ο πόλεμος κατά της τρομοκρατίας» αλλά και η καταστολή της Αραβικής Άνοιξης. Οι πρόσφυγες είναι καλοδεχούμενοι! Αυτή τη στιγμή εκατοντάδες πρόσφυγες – γυναίκες και παιδιά από τη Συρία, το Ιράκ και το Αφγανιστάν πνίγονται στο Αιγαίο ως αποτέλεσμα της εγκληματικής πολιτικής της ρατσιστικής Ευρώπης φρούριο που δεν επιτρέπει την ασφαλή διέλευση των προσφύγων. Σε ολόκληρη την Ευρώπη ξεσπούν διαδηλώσεις σε αλληλεγγύη με τους πρόσφυγες κατά των κυβερνήσεων, των νεοναζί, των φραχτών και των στρατοπέδων συγκέντρωσης.





Παλεύουμε για

  • Να καταδικαστεί η νεοναζιστική εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής
  • Αλληλεγγύη σε πρόσφυγες και μετανάστες
  • Ενάντια στον πόλεμο και τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις
  • Ενάντια στην ρατσιστική Ευρώπη φρούριο
  • Να γκρεμιστεί ο φράχτης στον Έβρο



ΟΛΟΙ/-ΕΣ στο αντιφασιστικό - αντιρατσιστικό συλλαλητήριο

την ΤΡΙΤΗ 29 Σεπτεμβρίου στις 7μμ στην Κεντρική Πλατεία





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου