Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2015

Μέσα οι πρόσφυγες, έξω οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής - Ούτε στη Βουλή, ούτε πουθενά, τσακίστε τους φασίστες σε κάθε γειτονιά


Οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής, οι δολοφόνοι του Παύλου Φύσσα και του Σαχζάτ Λουκμάν, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η δίκη για την εγκληματική ναζιστική οργάνωση έχουν το θράσος να παριστάνουν το «νόμιμο πολιτικό κόμμα» που τάχα θα κάνει αντιπολίτευση. Την ίδια ώρα, στάζουν ρατσιστικό δηλητήριο κατά των κατατρεγμένων και θαλασσοπνιγμένων προσφύγων, των χιλιάδων γυναικών με τα παιδιά στην αγκαλιά, που προσπαθούν να ξεφύγουν από το θάνατο. 
 
Οι πρόσφυγες είναι θύματα των πολέμων και των ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων του ΝΑΤΟ, των ΗΠΑ και της ΕΕ. Οι ελληνικές κυβερνήσεις τους διευκόλυναν με τις βάσεις της Σούδας και την αποστολή στρατού και φρεγατών. 

Οι νοσταλγοί του Χίτλερ ζητάνε την εξόντωση των προσφύγων με κλείσιμο των συνόρων και μαζικές απελάσεις, φράχτες στα σύνορα και στρατόπεδα συγκέντρωσης. Τρία χρόνια πριν, ο Σαμαράς κραύγαζε για «ανακατάληψη των πόλεων από τους "λαθρομετανάστες"», ο Χρυσοχοϊδης και ο Παπουτσής άνοιγαν την Αμυγδαλέζα και έστηναν το φράχτη στον Έβρο. Έστρωσαν το δρόμο στη Χρυσή Αυγή, που έφτασε να οργανώνει ρατσιστικά πογκρόμ και δολοφονικές επιθέσεις κατά προσφύγων και μεταναστών με τις πλάτες της ΕΛΑΣ και τις ευλογίες του Μπαλτάκου. 

Δεν αφήνουμε κανένα περιθώριο για το δυνάμωμα του ρατσισμού και της ισλαμοφοβίας, την ώρα που τα νέα και παλιά μνημόνια σκορπάνε την φτώχεια, την ανεργία και την απόγνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου