Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Κάλεσμα ΚΕΕΡΦΑ Θεσσαλονίκης στο συλλαλητήριο της ΔΕΘ το Σάββατο 5/9 και σε ανοιχτή ενωτική σύσκεψη την Τρίτη 8/9

Μετά το ΟΧΙ, να τσακίσουμε τους ναζί και το ρατσισμό
Το μεγάλο ΟΧΙ στο δημοψήφισμα της 5ης Ιούλη ήταν μια ιστορική νίκη των εργαζόμενων και της νεολαίας, που αγωνίζονται για μια κοινωνία χωρίς λιτότητα, φτώχεια, ρατσισμό και φασισμό. Η ΚΕΕΡΦΑ βρέθηκε, από την πρώτη στιγμή, στο πλευρό του κόσμου που πάλεψε και κέρδισε την πλειοψηφία με 61,3%.
Συνεχίζουμε για να τσακίσουμε τους εκβιασμόυς και τα πραξικοπήματα της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και της ΕΕ, που απαιτούν την ολοκληρωτική σφαγή των εργασιακών δικαιωμάτων και το ρατσιστικό κλεισιμο των συνόρων, πνίγοντας και δολοφονώντας χιλιάδες μετανάστες.
Διεκδικούμε με τους αγώνες μας να μετατραπεί το ΟΧΙ σε κατακτήσεις, διαγράφοντας το χρέος και παίρνοντας τον έλεγχο της οικονομίας στα χέριας μας.
ΟΛΟΙ-ΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΔΕΘ
ΣΑΒΒΑΤΟ 5/9, ΑΓ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, 6μμ


 

Κάλεσμα για ανοιχτή ενωτική σύσκεψη


Τρίτη 8 Σεπτέμβρη, 7μμ, Εργατικό κέντρο



Αντιφασιστικός ξεσηκωμός τον Σεπτέμβρη - Στα δύο χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα



ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ!


Στα δύο χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα η ΚΕΕΡΦΑ καλεί στην Αθήνα αντιφασιστικό συλλαλητήριο την Παρασκευή 25/9, στην Ομόνοια και απευθύνει κάλεσμα σε όλα συνδικάτα, τις κοινότητες των μεταναστών, τους φοιτητικούς συλλόγους για να κορυφώσουμε τη δράση μας. Η εκτελεστική επιτροπή της ΑΔΕΔΥ καλεί κι αυτή σε ενωτικές κινητοποιήσεις σ’ όλη την Ελλάδα ενάντια στο ρατσισμό και τους νεοναζί της Χρυσής Αυγής. 
 

Να οργανώσουμε το κάλεσμα της αντιφασιστικής-αντιρατσιστικής κινητοποίησης και στη Θεσσαλονίκη!


Ο Σεπτέμβρης ξεκινάει με τη συνέχιση της δίκης της Χ.Α., που έχει οριστεί για τις 8/9 και κάλεσμα της ΚΕΕΡΦΑ στις 8πμ στα δικαστήρια των φυλακών Κορυδαλλού. Θα συνεχίσουμε την μάχη για να αποκαλυφθεί η εγκληματική δράση του Μιχαλολιάκου και της παρέας του και να τιμωρηθούν οι δολοφόνοι. Οι φονιάδες του Παύλου Φύσσα και του Σαχζάτ Λουκμάν δεν έχουν θέση ούτε στη Βουλή, ούτε στις γειτονιές, ούτε πουθενά. 
 

Οι νοσταλγοί του Χίτλερ ζητάνε την εξόντωση των προσφύγων με κλείσιμο των συνόρων και μαζικές απελάσεις, φράχτες στα σύνορα και στρατόπεδα συγκέντρωσης. Η θέση αυτών των τεράτων είναι στο σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας. 
 

Όσο και αν προσπαθούν να το παίξουν ένα νόμιμο αντιμνημονιακό κόμμα, το αντιφασιστικό κίνημα πρέπει διαρκώς να δίνει την μάχη ότι δεν πρόκειται για κανένα κόμμα αλλά για μία εγκληματική οργάνωση και γι΄αυτό απαιτούμε και την ισόβια καταδίκη τους.


Ο ΦΥΣΣΑΣ ΖΕΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου