Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Σάββατο 14/3, 7μμ, Πολυτεχνείο-ΠΡΟΚΑΤ, Εκδήλωση-Συζήτηση: 21 Μάρτη, παγκόσμιος ξεσηκωμός ενάντια στο ρατσισμό και το φασισμό

Σάββατο 14 Μάρτη, 7μμ, Πολυτεχνείο-ΠΡΟΚΑΤ 
Εκδήλωση-Συζήτηση
 21 Μάρτη, παγκόσμιος ξεσηκωμός ενάντια στο ρατσισμό και το φασισμό
ομιλητές
Κώστας Τορπουζίδης (ΚΕΕΡΦΑ Θεσσαλονίκης)
Τζεμαλή Μηλιαζήμ (διδασκαλικός σύλλογος Ξάνθης)
Θοδωρής Μιχαήλ (σύλλογος φοιτητών Ξάνθης)




Γιατί Διαδηλώνουμε στις 21 Μάρτη;
  • Τέσσερις νεκροί στην Αμυγδαλέζα και σε αστυνομικά τμήματα είναι πάρα πολλοί. Να κλείσουν τώρα τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, τέλος στις επιχειρήσεις σκούπα της ΕΛΑΣ. στο φράχτη στον Έβρο και τη FRONTEX. Τέλος στους πνιγμούς γυναικών και παιδιών στο Αιγαίο. Άσυλο και στέγη στους πρόσφυγες των πολέμων.
  • Ενωνόμαστε με το κίνημα στις ΗΠΑ και σε όλη την Ευρώπη για να σταματήσουμε την ισλαμοφοβία, το νέο πρόσωπο του ρατσισμού. Να κλείσει ο δρόμος στην άνοδο των φασιστών. Ο Χιτλερ στοχοποιούσε τους Εβραίους, οι κυβερνήσεις τώρα όλους τους μουσουλμάνους ως "τζιχαντιστές" για να δικαιολογήσουν τις επεμβάσεις στη Μέση Ανατολή, την Αφρική, την Ασία.
  • Απαιτούμε να μπουν στη φυλακή όλοι οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής. Οι προφυλακισμένοι αφήνονται ελεύθεροι στις 27 Μάρτη και η δίκη άργησε να οριστεί. Καμιά σπιθαμή γης στα τάγματα εφόδου που ξανάρχισαν τις επιθέσεις όπως στο μνημείο του Παύλου Φύσσα και σε βάρος μεταναστών. Ξήλωμα των στηριγμάτων τους στο κράτος, την Αστυνομία, τα εφοπλιστικά γραφεία.
  • ΖΗΤΑΜΕ ΤΩΡΑ χαρτιά-νομιμοποίηση στους μετανάστες για να μην έχουμε νέες Μανωλάδες.
  • ΖΗΤΑΜΕ ΤΩΡΑ ίσα δικαιώματα, ιθαγένεια για τα παιδιά τώρα, ψήφο και ελευθερία στη θρησκεία.
  • ΖΗΤΑΜΕ ΤΩΡΑ δικαιοσύνη για τα θύματα των ρατσιστικών επιθέσεων. Τιμωρία των ένοχων αστυνομικών, αποζημίωση στις οικογένειες των θυμάτων.
  • Ξηλώσαμε τη συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ που έκανε τους μετανάστες αποδιοπομπαίους τράγους για τις πολιτικές των Μνημονίων, τη φτώχεια και την ανεργία. Θέλουμε κατάργηση όλων των ρατσιστικών νόμων.
  • Μαζί με τους εργαζόμενους αγωνιζόμαστε για μια καλύτερη κοινωνία χωρίς φτώχεια, ανεργία, ρατσισμό. Κλείνουμε την πόρτα στη φασιστική δημαγωγία των νεοναζί που επιχειρούν να το παίξουν δήθεν "πατριωτική αντιπολίτευση". Η εγκληματική συμμορία του ναζισμού πρέπει να τσακιστεί από το ενωμένο αντιφασιστικό κίνημα.
Κλείστε θέση στα αντιφασιστικά λεωφορεία: 6988944066
Αναχώρηση για Θεσσαλονίκη: 10πμ, Πλατεία Ελευθερίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου