Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

Τσακίστε τους νεοναζί της Χρυσής Αυγής - Να οριστεί η δίκη τώρα, χωρίς αναβολές και εκπτώσεις! - Ισόβια στους δολοφόνους


Η πρόταση του εισαγγελέα Ισίδωρου Ντογιάκου προς το Συμβούλιο Εφετών για την ποινική δίωξη της Χρυσής Αυγής δεν έχει κριθεί ακόμη και γι' αυτό δεν ορίζεται άμεσα η ημερομηνία της δίκης. Είναι μέρος της μεθόδευσης των Μπαλτάκων της ΝΔ ώστε να πέσει στα σοβαρά η Χρυσή Αυγή, να "σοβαρευτεί" και να πέσει το ρόλο του δεκανικιού του συστήματος κατά της αριστεράς σε συνθήκες κατάρρευσης της κυβέρνησης και διαμόρφωσης του νέου πολιτικού σκηνικού. 

Δεν θα τους αφήσουμε!

Ήδη, η πρόταση Ντογιάκου, ενώ χαρακτηρίζει τη Χρυσή Αυγή "εγκληματική οργάνωση που φοράει την προβιά πολιτικού κόμματος", αναγνωρίζει ότι η δράση της εγκληματικής οργάνωσης ξεκινάει από το 2008... λες και δεν προηγήθηκαν δολοφονικές επιθέσεις εδώ και πάνω από 20 χρόνια, με καταδίκες μάλιστα από τα δικαστήρια με το χαρακτηρισμό "εγκληματική οργάνωση" το 1996! Μένει έτσι στο απυρόβλητο η πολύχρονη ασυλία και κάλυψη της δράσης των νεοναζί από κυβερνητικούς και κρατικούς μηχανισμούς, από την αστυνομία. Είναι καθαρή η σκοπιμότητα. 

Στο νέο σκηνικό που τείνει να διαμορφωθεί με το τέλος της συγκυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου και την πιθανή εκλογική επικράτηση του ΣΥΡΙΖΑ, δυνάμεις του συστήματος επιδιώκουν να διασφαλίσουν τη δυνατότητα των φασιστών να καθορίζουν τις εξελίξεις, απαλλάσσοντάς τους από τις κατηγορίες προκαταβολικά. Να μπορέσουν να αποτελέσουν το μπουλντόγκ κατά των ελευθεριών και δικαιωμάτων των αγωνιζόμενων εργατών και της νεολαίας, αλλά και αντιδραστικό πόλο συσπείρωσης της δυσαρέσκειας με αιχμή το ρατσισμό, την επίθεση στα συνδικάτα και την αριστερά, όπως το πέτυχαν στη Γαλλία με το κόμμα της Μαρίν Λεπέν.

Δεν πρέπει να πέσουν στα μαλακά οι νεοναζί μέσα από εκπτώσεις στο ίδιο το κατηγορητήριο με το οποίο πρέπει να παραπεμφθούν. Αντίθετα, πρέπει να διευρυνθούν οι κατηγορίες, αφού υπάρχουν πια οι αποδείξεις ότι δολοφονικές επιθέσεις όπου αυτή κατά του Δημήτρη Κουσουρή, έγιναν με εντολή του Μιχαλολιάκου και συμμετοχή νυν βουλευτών του μορφώματος.

Πάνω απ' όλα επιδιώκουν με την καθυστέρηση της έναρξης της δίκης και την παρέλευση του δεκαοχτάμηνου στις 25 Μάρτη του 2015, να βρεθούν οι Μιχαλολιάκοι έξω από τη φυλακή για να το παίξουν ξανά "εκπρόσωποι νόμιμου κόμματος που διεκδικεί την ψήφο του ελληνικού λαού", ενώ θα επιχειρούν να στήσουν ξανά τα τάγματα εφόδου.

Πρόκειται για σκανδαλώδη μεθόδευση-απείλη σε βάρος όλων όσων βρεθήκαμε στους δρόμους για να μπει τέλος στη δολοφονική δράση των νεοναζί μετά τις επιθέσεις στο Πέραμα κατά των συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ και τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου