Παρασκευή, 12 Δεκεμβρίου 2014

Έξω οι Νεοναζί από τη Χρυσούπολη! Συγκέντρωση-Πορεία: Σαβ.13/12, 6.30μμ, Εργατικό Κέντρο

              Έξω οι Νεοναζί από τη Χρυσούπολη!
Αντιφασιστική συγκέντρωση-πορεία
Σάββατο 13 Δεκέμβρη, 6.30μμ στο Εργατικό Κέντρο Χρυσούπολης

Τα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής, που εδρεύουν στη Χρυσούπολη γιατί στην Καβάλα χρησιμοποιούν την προβιά του «Πατριωτικού Μετώπου», επιχειρούν να μετρήσουν δυνάμεις και να πουλήσουν τα «αντιμνημονιακά» παραμύθια τους ενόψει εκλογών, καλώντας στη φασιστομάζωξή τους αύριο στις 7μμ στο Ξενοδοχείο «Ειρήνη» . Δεν θα περάσουν! Ο γαμπρός του φύρερ Μιχαλολιάκου και η συμμορία του δεν έχουν καμιά θέση ούτε στη Βουλή, ούτε στις πόλεις και τις γειτονιές μας. Είναι δολοφόνοι και θα πληρώσουν για τα εγκλήματά τους.

Διάλεξαν ακριβώς τη στιγμή που το τεράστιο κύμα αλληλεγγύης στον αναρχικό απεργό πείνας Νίκο Ρωμανό νικούσε, βάζοντας ταφόπλακα στη μισητή συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, για να διαρρεύσουν μία μαγνητοφωνημένη φράση έξι δευτερολέπτων στην οποία ακούγεται (κατά τον Κασιδιάρη) ο Σαμαράς να λέει: “Πες στον ψηλό τον παναθηναϊκάκια οι επόμενοι τρεις που θα πάνε να τους γαμήσει”.

Οι «διαρροές» από κύκλους της ΕΛΑΣ και της ΕΥΠ που ακολούθησαν φωτογραφίζουν ως πιθανές πηγές της υποκλοπής, βγάζοντας την ουρά τους απ’ έξω, το συνομιλητή του πρωθυπουργού (Μπαλτάκο), ξένες πρεσβείες (Ρωσία) ή επιχειρηματίες (Μελισσανίδη, Μαρινάκη).

Όλους αυτούς τους μήνες οι νεοναζί παζάρευαν με την κυβέρνηση και το κράτος την αποφυλάκιση του αρχηγού και των ηγετικών στελεχών τους και την παύση της ποινικής δίωξης σε βάρος τους, με αντάλλαγμα να την πληρώσουν κάποια κατώτερα μέλη.

Η ΚΕΕΡΦΑ θα συνεχίσει σε κάθε πόλη και γειτονία την καμπάνια για να γίνει το συντομότερο η δίκη των ταγμάτων εφόδου της Χρυσής Αυγής, να αναδειχθούνε οι δεσμοί τους με τους μηχανισμούς του κράτους και η σκανδαλώδης κάλυψη που «απολάμβαναν» εδώ και πάνω από δύο δεκαετίες και για να μπούνε ισόβια οι δολοφόνοι. Στην Ξάνθη οργανώνουμε οικονομική εξόρμηση και μικροφωνική το Σάββατο 20/12 στις 11πμ στην Κεντρική Πλατεία.

Καλούμε κάθε αντιφασίστα/στρια αύριο στην αντιφασιστική πορεία της Χρυσούπολης.

Να κάνουμε δική μας υπόθεση την εξαφάνιση των φασιστών από κάθε δημόσιο χώρο και το σάπισμα των δολοφόνων στη φυλακή.


·       Έξω οι Νεοναζί από τη Χρυσούπολη!
·       Τσακίστε τους δολοφόνους σε κάθε γειτονιά!


logo-antiΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου