Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2014

UAF: Ο αγώνας ενάντια στους ρατσιστές του UKIP και τους φασιστές του BNP πρέπει να συνεχιστεί!Ανάλυση των αποτελεσμάτων των αναπληρωματικών εκλογών στην εκλογική περιφέρεια Γουίδενσο και του Σέιλ Ιστ του Μάνστεστερ

Εργατικοί (Labour): 13.261 ψήφοι (55,3%)
Κόμμα Ανεξαρτησίας (UKIP): 4.301 ψήφοι (17,9%)
Συντηρητικοί (Coservative): 3.479 ψήφοι (14,5%)
Φιλελεύθεροι Δημοκρατικοί (Lib Dem): 748 ψήφοι (4,9%)
Πράσινοι (Green): 748 ψήφοι (3,1%)
Βρετανικό Εθνικό Κόμμα (BNP): 708 ψήφοι (2,9%)

Τα αποτελέσματα των αναπληρωματικών εκλογών του Γουίδενσο και Σέιλ Ιστ είναι ένας καλός δείκτης των κινδύνων που έχουν να αντιμετωπίσουν οι αντιφασίστες και αντιρατσιστές εν όψει των Ευρωεκλογών του Μαΐου.
Το Γουίδενσο είναι ένα φρούριο των Εργατικών, αλλά το UKIP κατάφερε να έρθει δεύτερο, έχοντας πενταπλασιάσει τα ποσοστά του σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές.
Τα μέλη της UAF στην περιοχή μας είπαν ότι το UKIP έτρεξε μια αντιμεταναστευτική καμπάνια. Δίπλα στην αντι-ΕΕ δημαγωγία τους, ο αντι-μεταναστευτικός λαϊκισμός αναμένεται να είναι ένα από τα βασικά όπλα της εκστρατείας τους για τις Δημοτικές και Ευρωπαϊκές Εκλογές του Μαΐου.
Από το 2011, το UKIP έχει έρθει πέντε φορές δεύτερο σε αναπληρωματικές εκλογές. Η ρατσιστική του ατζέντα σπρώχνει τα παραδοσιακά κυρίαρχα κόμματα ακόμα δεξιότερα αφού κάνουν το “λάθος” να την υιοθετούν.
Το UKIP κατάφερε να ρίξει τους Tories στην τρίτη θέση σε πολλές περιφέρειες του Βορρά.
Η καμπάνια του UAF ενάντια στο BNP στην περιοχή γκρέμισε τους φασιστές στην 6η θέση με τραγικά ποσοστά.
Αλλά οι αντιφασίστες δεν πρέπει να επαναπαύονται, και μια αύξηση λίγων μονάδων αρκεί για κρατήσει ο Γκρίφιν την έδρα του στο Ευρωκοινοβούλιο.
Αυτό σημαίνει ότι η καμπάνια Nick Griffin Must Go! πρέπει να συνεχιστεί με αμείωτους ρυθμούς.


Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

http://uaf.org.uk/2014/02/wythenshawe-and-sale-east-by-election-analysis/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου