Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020

Ανοιχτή σύσκεψη για την καταδίκη των νεοναζί της Χρυσής Αυγής - Κυριακή 7/10, 7μμ ΠΡΟΚΑΤ


Ανοιχτή σύσκεψη για την καταδίκη των νεοναζί της Χρυσής Αυγής 

Κυριακή 7/10, 7μμ ΠΡΟΚΑΤ


Έχουμε μπροστά μας την απόφαση μιας ιστορικής δίκης. Στις 7 Οκτώβρη να στείλουμε ξεκάθαρο μήνυμα ότι δε θα ανεχτούμε άλλη απόφαση από την καταδίκη ΟΛΗΣ της ναζιστικής εγκληματικής συμμορίας. 

Καλούμε την Κυριακή 13 Σεπτέμβρη στις 7μμ στον αύλειο χώρο του Πολυτεχνείου-ΠΡΟΚΑΤ συνδικάτα, φοιτητικούς συλλόγους, οργανώσεις της αριστεράς, συλλογικότητες των κινημάτων και κάθε αντιφασίστα και αντιφασίστρια, να προχωρήσουμε μαζί με συνελεύσεις, κινητοποιήσεις, εκδηλώσεις και, περνώντας ψηφίσματα καταδίκης από σωματεία, συλλόγους και δημοτικά συμβούλια, κι απλώνοντας το μήνυμα σε κάθε γειτονιά, να κορυφώσουμε τη μέρα της απόφασης με μια μεγάλη διαδήλωση στην Κεντρική Πλατεία της Ξάνθης.


Σχέδιο ψηφίσματος

Απαιτούμε την παραδειγματική καταδίκη των δολοφόνων νεοναζί της Χρυσής Αυγής! Στη φυλακή οι φασίστες – καλοδεχούμενοι οι πρόσφυγες! Αντιφασιστικό συλλαλητήριο και απεργιακή κινητοποίηση στις 7 Οκτωβρίου

Η ώρα της απόφασης στη δίκη της Χρυσής Αυγής πλησιάζει και για το αντιφασιστικό κίνημα πρέπει να σημάνει συναγερμός! Για να καταδικαστούν, επιτέλους, οι δολοφόνοι του Παύλου Φύσσα και του Σαχζάτ Λουκμάν και μαζί τους όλος ο παραστρατιωτικός μηχανισμός της εγκληματικής οργάνωσης που έβγαζε τάγματα εφόδου στους δρόμους για να τρομοκρατούν και να χτυπάνε μετανάστες, συνδικαλιστές και αγωνιστές των κινημάτων και της Αριστεράς. Για να μπει τέρμα στην ασυλία που τους παρείχε ο κρατικός μηχανισμός. Για να μην απαλλαγούν, ούτε να πέσουν στα μαλακά οι φασίστες, παίρνοντας ξανά το πράσινο φως για να βγουν από τις τρύπες τους, να εξασφαλίσουν εκατομμύρια χρηματοδότηση, να ανοίξουν γραφεία-ορμητήρια στις γειτονιές.

Το εργατικό κίνημα και τα συνδικάτα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της σύγκρουσης με τις φασιστικές συμμορίες, υπερασπίζοντας την ενότητα όλων των εργαζόμενων, ενάντια στις ρατσιστικές πολιτικές που έχουν στόχο να διασπάσουν και να αποπροσανατολίσουν τους εργαζόμενους και τη νεολαία.

Μία μόνο θέση αξίζει σε ΟΛΟΥΣ τους νεοναζί δολοφόνους της Χρυσής Αυγής: βαθιά μέσα στη φυλακή! Η αθώωσή τους θα είναι ένα σκάνδαλο σε βάρος των δημοκρατικών ελευθεριών όλων μας. Δηλώνουμε ότι δεν θα ανεχθούμε να πέσουν στα μαλακά οι νεοναζί δολοφόνοι. Καλούμε σε συμμετοχή στο συλλαλητήριο και την απεργιακή κινητοποίηση την μέρα της απόφασης του δικαστηρίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου