Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

Ανοιχτή Σύσκεψη ΚΕΕΡΦΑ Ξάνθης: Κυριακή 15 Γενάρη 2017, 6μμ, Καφέ “Φίλοιστρο”



Ανοιχτή Σύσκεψη ΚΕΕΡΦΑ
Κυριακή 15 Γενάρη 2017
6μμ, Καφέ “Φίλοιστρο”

Η νέα χρονιά μπήκε με τους πρόσφυγες να ξεπαγιάζουν σε σκηνές θαμμένες στο χιόνι στα στρατόπεδα συγκέντρωσης, παρά τις ψεύτικες διαβεβαιώσεις Μουζάλα ότι “κανένας πρόσφυγας και μετανάστης δεν είναι πλέον στο κρύο”. Η κυβέρνηση συνεχίζει να παίζει με τις ζωές των προσφύγων και των μεταναστών και να “ορκίζεται” στη ρατσιστική, απάνθρωπη, εξοντωτική συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας.


Στις 20 Γενάρη ορκίζεται ο ρατσιστής, σεξιστής, ομοφοβικός Τραμπ πρόεδρος των ΗΠΑ και το παγκόσμιο αντιρατσιστικό κίνημα συντονίζεται ενάντια στους φράχτες που υψώνονται από τον Έβρο μέχρι το Μεξικό, τη στοχοποίηση των μεταναστών, την απειλή του φασισμού και του απλώματος των αιματοβαμμένων επεμβάσεων από τη Μ. Ανατολή μέχρι το Αφγανιστάν και τον Ειρηνικό Ωκεανό.

Καλούμε σε ανοιχτή σύσκεψη για να οργανώσουμε την κοινή δράση με τα συνδικάτα, με όλη την αριστερά, το φοιτητικό κίνημα, τη νεολαία, τους πρόσφυγες, τις αντιρατσιστικές κινήσεις, τις οργανώσεις της μειονότητας με πρώτο σταθμό τη συγκέντρωση το Σάββατο στις 21 Γενάρη στην Κεντρική Πλατεία.

Με μαζικές εξορμήσεις και εκδηλώσεις να ενώσουμε όλα τα ρυάκια της αντίστασης σε ένα ορμητικό ποτάμι που θα πλημμυρίσει τους δρόμους στις 18 Μάρτη, πανευρωπαϊκή ημέρα δράσης ενάντια στο ρατσισμό, τους νεοναζί και τον πόλεμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου