Κυριακή 3 Απριλίου 2016

ΚΕΕΡΦΑ Κερατσινίου: Αντιφασιστική Συγκέντρωση, Κυριακή 10/4, 5μμ. Σταθμός ΗΣΑΠ Πειραιά


AΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΑΠΡΙΛΗ
ΣΤΑΘΜΟΣ ΗΣΑΠ ΠΕΙΡΑΙΑ 5.00μμ
ΝΑ ΜΑΤΑΙΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΞΗ ΜΙΣΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ
ΕΞΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΙΡΑΙΑ! 


Tα ορφανά της Χρυσής Αυγής με το όνομα ΛΕΠΕΝ(!), μια ομάδα νεοναζί τραμπούκων, απειλεί με ρατσιστικό πογκρόμ κατά των προσφύγων, καλώντας σε σύναξη μίσους στον ΗΣΑΠ του Πειραιά στις 10 Απρίλη. 

Στις ίδιες γειτονιές που δολοφόνησαν τον Παύλο Φύσσα, επιτέθηκαν δολοφονικά κατά των συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ και των Αιγυπτίων ψαράδων κατά αριστερών και νέων, οι δολοφόνοι επιχειρούν να ξαναπατήσουν πόδι. Δεν θα περάσουν! 

Την ώρα που οι εργαζόμενοι δίνουμε την μάχη για να σώσουμε ο ασφαλιστικό και ετοιμαζόμαστε για απεργία στις 7 Απρίλη, την ώρα που δίνουμε την μάχη για να σώσουμε το Λιμάνι και δίνουμε απλόχερα την αλληλεγγύη στους πρόσφυγες, οι νεοναζί επιχειρούν να αποπροσανατολίσουν χύνοντας ρατσιστικό ισλαμοφοβικό δηλητήριο. 

Ο Πειραιάς είναι το λιμάνι της αντίστασης ενάντια στο μνημόνια και της ιδιωτικοποιήσεις, είναι το κέντρο της αλληλεγγύης στους πρόσφυγες! Ο κόσμος του Πειραιά δεν πρόκειται να επιτρέψει στους φασίστες να σηκώσουν ποτέ ξανά κεφάλι! 

Σε λίγες μέρες συμπληρώνεται ένας χρόνος από τη δίκη της Χρυσής Αυγής και όχι μόνο αυτή δεν έχει τελειώσει αλλά και ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα ο Ρουπακιάς βρίσκεται ελεύθερος! 

Χιλιάδες εργαζόμενοι και νέοι απαιτήσαμε την παραδειγματική καταδίκη των νεοναζί δολοφόνων με τη συνεχή μας παρουσία μέσα και έξω από τα δικαστήρια, απαιτήσαμε την μεταφορά της δίκης από τον Κορυδαλλό στο εφετείο στην Αθήνα. Οργιζόμαστε από τις συνεχιζόμενες διευκολύνσεις από τους κρατικούς μηχανισμούς και την ανοχή της Κυβέρνησης.

Θα συνεχίσουμε μέχρι αυτή η δίκη να γίνει η καταδίκη της Χρυσής Αυγής! Παράλληλα δίνουμε τη μάχη ενάντια στο ρατσισμό, δυναμώνουμε την αλληλεγγύη στους πρόσφυγες! 

 Δεν θα επιτρέψουμε, η ρατσιστική κατρακύλα του Τσίπρα να δώσει έδαφος στα ορφανά του Ρουπακιά με όποιο όνομα και αν εμφανίζονται για να σπείρουν το ρατσιστικό τους δηλητήριο. 

Οι πρόσφυγες είναι καλοδεχούμενοι και μαζί τους θα παλέψουμε για να καταργήσουμε τη συμφωνία της ΕΕ- ΤΟΥΡΚΙΑΣ. Θα παλέψουμε για να ενισχυθούν οι δομές αλληλεγγύης του δημόσιου, για να ανοίξουμε σχολεία και νοσοκομεία, δημοτικούς χώρους για να έχουν ανθρώπινες συνθήκες ζωής. 

Οι νεοναζι φονιάδες του Παύλου Φύσσα και του Σαχζατ Λουκμάν είναι ανεπιθύμητοι και δεν πρόκειται να τους αφήσουμε να πραγματοποιήσουν καμιά ρατσιστική σύναξη, κανένα πογκρόμ κατά των προφύγων!

Το λιμάνι της αλληλεγγύης για ακόμα μια φορά θα ματαιώσει την ρατσιστική παρασύναξη των ναζί!

Καλούμε τα συνδικάτα, το Εργατικό Κέντρο Πειραιά, τις κινήσεις αλληλεγγύης, τους φοιτητικούς συλλόγους, να δώσουνε δυναμικό παρών στην αντιφασιστική συγκέντρωση για να τσακίσουμε τους νεοναζί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου