Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

Αποφάσεις Συντονιστικού ΚΕΕΡΦΑ Ξάνθης για την οργάνωση της Πανελλαδικής Κινητοποίησης 23-24 Γενάρη στην Αλεξανδρούπολη και στους Κήπους του Έβρου

Το Συντονιστικό της ΚΕΕΡΦΑ Ξάνθης για την οργάνωση της Πανελλαδικής Κινητοποίησης 23-24 Γενάρη στην Αλεξανδρούπολη και στους Κήπους του Έβρου συνεδρίασε την Τρίτη 10/11 στις 8μμ στο καφέ Βυζάντιο και αποφάσισε:
- Συμμετοχή με πανό στο απεργιακό συλλαλητήριο της Πέμπτης 12 Νοέμβρη με προσυγκέντρωση 10πμ στο Εργατικό Κέντρο.
- Συμμετοχή με πανό στη διαδήλωση του Πολυτεχνείου την Τρίτη 17 Νοέμβρη και παρέμβαση στις εκδηλώσεις του τριημέρου στην Πολυτεχνική Σχολή Ξάνθης (15-17/11).
- Παρέμβαση στη Γενική Συνέλευση του Διδασκαλικού Συλλόγου Ξάνθης την Τετάρτη 11 Νοέμβρη και κατάθεση του ψηφίσματος στήριξης της Πανελλαδικής Κινητοποίησης (το ψήφισμα πέρασε με μόλις μία ψήφο κατά).
- Εξόρμηση με το υλικό της καμπάνιας το Σάββατο 14 Νοέμβρη στις 11πμ στην Κεντρική Πλατεία.
- Διοργάνωση μονοήμερου φεστιβάλ με συναυλία, θέατρο και έκθεση φωτογραφίας για την οικονομική ενίσχυση της καμπάνιας το Σάββατο 28 Νοέμβρη στο αναγνωστήριο της Πολυτεχνικής Σχολής Ξάνθης.
- Συνεδρίαση του ανοιχτού συντονιστικού της ΚΕΕΡΦΑ κάθε Τρίτη στις 8μμ στο καφέ Βυζάντιο για το σχεδιασμό εβδομαδιαίου προγράμματος δράσης.


Ανοιχτό Συντονιστικό ΚΕΕΡΦΑ Ξάνθης

Διαβάστε εδώ το άρθρο της εργατικής αλληλεγγύης για την εκδήλωση της ΚΕΕΡΦΑ το Σάββατο 7/11 στο Εργατικό Κέντρο.
Δείτε εδώ τα βίντεο με όλες τις εισηγήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου