Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Θεσσαλονίκη: Αντιφασιστική Συγκέντρωση, Σάββατο 27/6, 4μμ, Άγαλμα Μεγαλέξανδρου

ΟΛΟΙ-ΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ


Σάββατο 27/6 -4μμ, Άγαλμα Μεγαλέξανδρου-Παραλία
 
Στο κάλεσμα για την αντιφασιστική συγκέντρωση συμμετέχουν:

Σωματείο ΨΝΘ, Σωματείο Coca-Cola, Σχολικοί Φύλακες, ΚΕΕΡΦΑ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΕΕΚ, Libertatia.
 
Το κάλεσμα είναι ανοιχτό σε σωματεία, συλλόγους, συλλογικότητες και οργανώσεις.
 
Το Σάββατο στις 27/6 οι δολοφόνοι νεοναζί της Χ.Α. επιχειρούν ξανά να παρελάσουν στο κέντρο της πόλης μας καλλώντας σε συγκέντρωση στο άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου στις 7μμ. Υποτιμούν την νοημοσύνη μας και προκαλούν προσπαθώντας με την προβιά του πατριώτη και του αθώου θύματος να ξεπλύνουν την μισαλλόδοξη δολοφονική τους δράση.

Την ώρα που οι εργαζόμενοι και η νεολαία δίνουν μάχες ενάντια σε παλιά και νέα μνημόνια δεν θα επιτρέψουμε στους φασίστες να παριστάνουν την αντιμνημονιακή δύναμη. Δεν θα επιτρέψουμε στην πόλη της Θεσσαλονίκης, που οι ναζί εξόντωσαν 40,000 Εβραίους, στην πόλη που φιλοξένησε και φιλοξενεί χιλιάδες πρόσφυγες, να παρελάσουν τάγματα εφόδου σκορπώντας το ρατσιστικό και εθνικιστικό τους δηλητήριο.
 
Η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου, εργατικά σωματεία, φοιτητικοί και μαθητικοί σύλλογοι, δημοτικά συμβούλια έχουν βγάλει συντριπτική ετυμηγορία: η Χρυσή Αυγή είναι ναζιστική δολοφονική οργάνωση και δεν έχει θέση πουθενά.

Οι δολοφόνοι χρυσαυγίτες ισόβια στη φυλακή!
Καμιά ανοχή στους υποστηρικτές τους!

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΦΑΣΙΣΜΟΣ!

ΕΡΓΑΤΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΝΤΟΠΙΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΤΙΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΜΙΣΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου