Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

Η ΚΕΕΡΦΑ στηρίζει το Αντιφασιστικό-Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ των Εκπαιδευτικών Σωματείων 8-9 Μάη




Η ΚΕΕΡΦΑ στηρίζει το Αντιφασιστικό-Αντιρατσιστικό διήμερο φεστιβάλ που διοργανώνουν ο Διδασκαλικός Σύλλογος Ξάνθης, ο Σύλλογος Δασκάλων Μειονοτικών Σχολείων αποφοίτων ΕΠΑΘ και η ΕΛΜΕ Ξάνθης στις 8-9 Μάη με ομιλίες-συζητήσεις στο Εργατικό Κέντρο στις 7.30μμ, (αντιρατσιστικό σεμινάριο εκπαίδευσης το Σάββατο στις 5.30μμ) και συναυλία την ίδια μέρα στις 9.30 στο Θεατράκι της Κ.Πλατείας. 

Μετά το πετυχημένο αντιφασιστικό συλλαλητήριο στις 20 Απρίλη με την απεργία της ΑΔΕΔΥ, τη συμμετοχή συνδικάτων όπως της ΠΕΝΕΝ και της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης, φοιτητικών συλλόγων, κοινοτήτων μεταναστών, οργανώσεων της Αριστεράς αλλά και χιλιάδων αντιφασιστών από όλες τις γειτονιές της Αττικής, που ήταν καταλυτική στο να ξεκινήσει η δίκη το αντιφασιστικό κίνημα συνεχίζει στις 7 του Μάη με μαζική παρουσία έξω από τα δικαστήρια των φυλακών Κορυδαλλού. Η μέρα αυτή είναι σημαντική γιατί θα αποφασιστεί η νομιμοποίηση των δικηγόρων και των μαρτύρων της Πολιτικής Αγωγής του αντιφασιστικού κινήματος.

Την ίδια μέρα, ο Σύλλογος Οικότροφων Φοιτητών Ξάνθης με τη συμβολή του Πολιτιστικού Συλλόγου «Η Γέφυρα» διοργανώνει αντιρατσιστική-αντιφασιστική συναυλία στο Πολυτεχνείο-ΠΡΟΚΑΤ.

Σας καλούμε στην Ανοιχτή Συνέλευση της ΚΕΕΡΦΑ σήμερα στις 6μμ στο Καφέ "Βυζάντιο" για να οργανώσουμε την παρουσία μας στις αντιφασιστικές-αντιρατσιστικές εκδηλώσεις του επόμενου τριημέρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου