Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

Ανοιχτή Συνέλευση ΚΕΕΡΦΑ - Πέμπτη 12/2, 7μμ - Καφέ "Βυζάντιο"


21/3
Παγκόσμιος ξεσηκωμός κατά του φασισμού και του ρατσισμού
Φέργκιουσον/Νέα Υόρκη/Λονδίνο/Βερολίνο/Βαρκελώνη/Κοπεγχάγη/Βιέννη/Ρώμη/Αθήνα/Θεσσαλονίκη/Πάτρα/Χανιά

  • Στη φυλακή οι δολοφόνοι ναζί της Χρυσής Αυγής
  • Νόμιμοι οι μετανάστες, Ιθαγένεια για όλα τα παιδιά
  • Όχι στην ισλαμοφοβία, Άσυλο στους πρόσφυγες
  • Κλείστε τα στρατόπεδα συγκέντρωσης. Διαλύστε τη FRONTEX
  • Γκρεμίστε το φράχτη στον Έβρο!

Στις 21 Μάρτη ξεσηκωνόμαστε σ' όλο τον κόσμο, από τη Νέα Υόρκη και το Φέργκιουσον μέχρι το Λονδίνο και την Αθήνα, ενάντια στο ρατσισμό και τους φασίστες.

Ξεσηκωνόμαστε ενάντια στις ρατσιστικές αστυνομικές δολοφονίες στις ΗΠΑ, ενάντια στο ισλαμόφοβο PEGIDA στη Γερμανία, ενάντια στους φασίστες της Λεπέν στη Γαλλία και τους ξενοφοβικούς του UKIP στη Βρετανία, ενάντια στο νέο κύμα Ισλαμοφοβίας που απλώνεται στην Ευρώπη με τη στοχοποίηση των Μουσουλμάνων μετά το Charlie Hebdo και για να τελειώνουμε με τους ναζί της Χρυσής Αυγής.

Απαιτούμε να πληρώσουν οι δολοφόνοι ναζί για τα εγκλήματά τους, να σαπίσουν στη φυλακή οι Μιχαλολιάκοι, οι Κασιδιάρηδες και οι Ρουπακιάδες, να αναδειχθεί η συνεργασία τους με την ΕΛΑΣ, η κάλυψή τους από δικαστές και εισαγγελείς και η χρηματοδότησή τους από εφοπλιστικά γραφεία. Να κλείσουν τα γραφεία-ορμητήρια των ταγμάτων εφόδου. Να διακοπεί κάθε χρηματοδότηση που τους παρέχει το κράτος ακόμα και σήμερα.

Ζητάμε ιθαγένεια για όλα τα παιδιά, χαρτιά στους μετανάστες για να σπάσει η εργοδοτική τρομοκρατία και η μαύρη εργασία και να οργανωθούν στα συνδικάτα. Να αποσυνδεθεί η ανανέωση αδειών από τα ένσημα. Να δοθεί γρήγορα άσυλο στους πρόσφυγες από υπηρεσία ασύλου ανεξάρτητη από την αστυνομία. Να κλείσουν τώρα τα στρατόπεδα συγκέντρωσης. Άμεση απελευθέρωση όλων των κρατούμενων. Αξιοπρεπείς συνθήκες στέγασης, διατροφής και διαβίωσης και εξασφάλιση ταξιδιωτικών εγγράφων για τους πρόσφυγες. Κατάργηση συμφώνου μετανάστευσης και ασύλου της ΕΕ, Δουβλίνου 3 και Σέγκεν. Άνοιγμα των συνόρων παντού, γκρέμισμα του φράχτη στον Έβρο. Να τιμωρηθούν όλα τα όργανα του κράτους που συμμετείχαν σε ρατσιστικές επιθέσεις, βασανισμούς σε κρατητήρια και συγκάλυψη φασιστικών και ρατσιστικών εγκλημάτων. Αποκατάσταση-αποζημίωση των θυμάτων.

Να σταματήσει τώρα η συμμετοχή της Ελλάδας στους πολέμους των ΗΠΑ και ΕΕ που σκορπάνε τη φρίκη και την προσφυγιά στο Ιράκ, την Παλαιστίνη, το Αφγανιστάν, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική. Τους ισλαμιστές, που αποκεφαλίζουν, τους εξέθρεψαν οι ίδιοι με τις επεμβάσεις τους και τα βασανιστήρια στα Γκουαντάναμο και στα Αμπού Γκράιμπ. Το νέο κύμα θεσμοθετημένου ρατσισμού και αντιμεταναστευτικής υστερίας στο οποίο ποντάρουν για να "ξεπεράσουνε" την κρίση τους, αυτοί που ξοδεύουν τρισεκατομμύρια για τις ιμπεριαλιστικές σφαγές τους, δεν θα περάσει!

Καλούμε τους εργαζόμενους και τη νεολαία, τα συνδικάτα, τους φοιτητικούς συλλόγους, τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές, τα δημοτικά και περιφερειακά συμβούλια, του ανθρώπους των Γραμμάτων και των Τεχνών, τις αντιφασιστικές και αντιρατσιστικές κινήσεις και τις συλλογικότητες του ΛΟΑΤ κινήματος να στηρίξουν και να οργανώσουμε μαζί τη συμμετοχή μας στο συλλαλητήριο στις 21 του Μάρτη στη Θεσσαλονίκη.

Η ανοιχτή συνέλευση της ΚΕΕΡΦΑ την Πέμπτη 12/2 στις 7μμ. στο Καφέ "Βυζάντιο" είναι ένα πρώτο βήμα σ' αυτή την προσπάθεια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου