Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Αλληλεγγύη στον Απεργό Πείνας Ράτζα Μερ! Να Κλείσουν τα Στρατόπεδα Συγκέντρωσης! Λευτεριά στους Φυλακισμένους του Ξένιου Δία!

ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΛΛΑΔΟΣ Η ΕΝΟΤΗΤΑ
ΚΕΕΡΦΑ-ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ
ΕΝΩΣΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ

Απεργία πείνας από 4 Μάη του Ράτζα Μερ του Χαν στο στρατόπεδο συγκέντρωσης μεταναστών στην Αμυγδαλέζα.

Στις 3 Μάη  ολοκληρώθηκαν 18 μήνες κράτησης για το Ράτζα Μερ από το Πακιστάν αριθ. Κρατ. 2353 Β10 , ένας από τους κρατούμενους της ρατσιστικής επιχείρησης σκούπα Ξένιος Δίας. Υπάρχουν κρατούμενοι που έφτασαν τους 20 μήνες κράτηση με μόνο «έγκλημα» ‘ότι είναι πρόσφυγες. 

Στις 4 Μάη ξεκίνησε  απεργία πείνας. Ζητάει να ελευθερωθούν οι εκατοντάδες φυλακισμένοι σε διάφορα στρατόπεδα «κέντρα κράτησης», αυτοί που ολοκλήρωσαν το 18μηνο κράτησης.

Από το περασμένο Σάββατο είχε σταματήσει να πίνει νερό για δύο μέρες και λέει: «Αν θέλετε να μας σκοτώσετε, τουλάχιστον να μάθει όλος ο κόσμος».

Να αφεθούν ελεύθεροι όλοι οι φυλακισμένοι στα στρατόπεδα συγκέντρωσης και να κλείσουν τα στρατόπεδα συγκέντρωσης. Γιατί εκεί δεν υπάρχει ανθρώπινος σεβασμός, δεν υπάρχουν φάρμακα για τους άρρωστους (περίθαλψη), δεν μπορούν να επικοινωνήσουν με την οικογένειά τους. Πάρα πολύ είναι άρρωστοι, ψώρα, φυματίωση, ηπατίτιδα κ.α.

Όπως ο Αζέρ Αμπάς, ο οποίος  έχασε τα νεφρά του από ηπατίτιδα Γ που κόλλησε στο στρατόπεδο της Κορίνθου. Έτσι είναι δεκάδες στους 5 με 7 χιλιάδες κρατούμενους που βρίσκονται στα στρατόπεδα συγκέντρωσης και τα αστυνομικά τμήματα όλης της χώρας.

Ζητάμε να απελευθερωθούν όλοι όσοι έχουν συμπληρώσει τους 18 μήνες και οι άρρωστοι να βρουν άμεση παροχή υγείας. Να κλείσουν τα στρατόπεδα-κολαστήρια και να μπει τέλος στις ρατσιστικές επιχειρήσεις σκούπα της ΕΛΑΣ με την απόδοση ασύλου στους πρόσφυγες.

Καλούμε τα συνδικάτα, τις κινήσεις υπεράσπισης δικαιωμάτων, την αριστερά να παρέμβουν πριν είναι αργά για τη ζωή του Ράτζα Μέρ.


Επικοινωνία με: Τζαβέντ Ασλάμ, επικεφαλής Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδος, 6955295322, Πέτρος Κωνσταντίνου, συντονιστής ΚΕΕΡΦΑ, 6932828964

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου