Τρίτη, 15 Απριλίου 2014

Ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Αλβανικών Συλλόγων Ελλάδος με τη στήριξη της ΚΕΕΡΦΑ - Όλοι στο συλλαλητήριο την Τρίτη 15/4 17:00 στην πλατεία Συντάγματος έξω από τη Ελληνική Βουλή

Ανακοίνωση
Όλοι στο συλλαλητήριο την Τρίτη 15/4/2014, στης 17:00πμ στην πλατεία Συντάγματος έξω από τη Ελληνική Βουλή
Η Ομοσπονδία Αλβανικών Συλλόγων Ελλάδος με την στήριξη της ΚΕΕΡΦΑ - Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή και πολλών άλλων οργανώσεων, οργανώνει την Τρίτη 15 Απριλίου, ώρα 17:00 στην πλατεία  Συντάγματος Συλλαλητήριο με θέμα: "Άμεση διευθέτηση του προβλήματος των τοπωνυμίων, με μια τελική και αποδεκτή λύση για τις δυο πλευρές σε συνταύτιση με το διεθνές δίκαιο".

Εκατοντάδες παιδιά αλβανών μεταναστών, γεννημένα στην Ελλάδα, έρχονται αντιμέτωπα με το σκληρό πρόσωπο της γραφειοκρατίας καθώς το πρόβλημα των λανθασμένων αναγραφών στα τοπωνυμία κάνει αδύνατη την επίσκεψή τους στη χώρα καταγωγής των γονιών τους. Τους τελευταίους μήνες το πρόβλημα έχει γίνει εντονότερο. Η αλβανική κοινότητα δηλώνει ιδιαιτέρως ανήσυχη καθώς δεν έλειψαν περιπτώσεις κατά τις οποίες αθώα παιδιά απορρίπτονταν στις εισόδους τους ή την παραμονή τους, στην χώρα που γεννήθηκαν και μεγαλώνουν.

Η Ομοσπονδία Αλβανικών Συλλόγων Ελλάδος με την στήριξη της αλβανικής κοινότητας και πολλών οργανώσεων ζητά την άμεση λύση του προβλήματος των τοπωνυμίων Τώρα!

Μην φυλακίζετε τα παιδιά μας!
Τα παιδιά μας είναι και παιδιά σας!
Επικοινωνία με: Εντμοντ Γκούρι, πρόεδρος ,Ομοσπονδίας Αλβανικών Συλλόγων Ελλάδος, 6985699813, Πέτρος Κωνσταντίνου, συντονιστής ΚΕΕΡΦΑ, υποψήφιος Δήμαρχος Αθήνας, 6932828964
Ομοσπονδία Αλβανικών Συλλόγων Ελλάδος με τη στήριξη της
ΚΕΕΡΦΑ-Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου