Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Καταγγελία ΚΕΕΡΦΑ Ιωαννίνων για Ρατσιστική Επίθεση

Η ΚΕΕΡΦΑ Ιωαννίνων καταγγέλλει τη ρατσιστική επίθεση που δέχτηκαν το βράδυ της Κυριακής 16 Μάρτη, δύο Πακιστανοί μετανάστες εργάτες. Ο Χαν Ιτζάαζ και ο Ιμπράρ Χουσείν, δέχτηκαν απρόκλητη επίθεση σε νυχτερινό μαγαζί της πόλης μας από τρεις νεαρούς άνδρες. Ο Χαν Ιτζάζ μάλιστα νοσηλεύεται εδώ και πέντε μέρες στο νοσοκομείο με κατάγματα στα πλευρά του.
Τέτοιου είδους επιθέσεις ξέρουμε ότι θα ενταθούν το επόμενο διάστημα, ειδικά μετά την προσπάθεια της Χρυσής Αυγής να κατεβάσει ψηφοδέλτιο στην Περιφέρεια Ηπείρου.
Καλούμε την εργατική τάξη της πόλης, τη νεολαία, την Αριστερά, τα σωματεία και τους συλλόγους να καταδικάσουν αυτή την επίθεση και να κλιμακώσουν την αντιφασιστική και αντιρατσιστική τους δράση. Δεν ανεχόμαστε τη μετατροπή των μεταναστών σε αποδιοπομπαίους τράγους για την οικονομική κρίση.
Δίνουμε δυναμικά την πρώτη απάντηση σε αυτό το περιστατικό το Σάββατο 22 Μάρτη συμμετέχοντας στο συλλαλητήριο στην Αθήνα στην παγκόσμια ημέρα κατά του ρατσισμού και του φασισμού. Στέλνουμε το μήνυμα ότι οι ρατσιστικές επιθέσεις δε θα γίνουν ανεκτές ούτε στα Γιάννενα, ούτε στην Ήπειρο, ούτε πουθενά. 
Ελάτε να διαδηλώσουμε μαζί για να ξεμπερδεύουμε μια ώρα νωρίτερα με το ρατσισμό και το φασισμό που προσπαθούν να δηλητηριάσουν την κοινωνία και να διασπάσουν το κίνημα της εργατικής τάξης που παλεύει για να μη φορτωθεί τα βάρη της κρίσης του συστήματος. 
ΚΕΕΡΦΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Παρασκευή 21/3/2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου