Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Καταγγελία της ΑΝΤΑΡΣΥΑ για την προσαγωγή Αντιφασίστα σε Αφισοκόλληση

Καταγγελία της ΑΝΤΑΡΣΥΑ για την προσαγωγή του αντιφασίστα με την αφισοκόλληση

Με ανακοίνωσή της η ΑΝΤΑΡΣΥΑ τοποθετείται για την προσαγωγή του μέλους της και μέλους του Αντιφασιστικού Κινήματος λόγω αφισοκόλλησης.

     Η Τοπική Επιτροπή Ξάνθης καταγγέλλει τη σύλληψη μέλους της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και της ΚΕΕΡΦΑ με την κατηγορία της παράνομης αφισοκόλλησης. Στο σημείο της αφισοκόλλησης προσέτρεξαν 4 άνδρες της Δ/νσης Ασφάλειας, ένα περιπολικό και 2 μηχανές της Ομάδας Δίας για να συλλάβουν το «δράστη»!! Επιπλέον μαζί με το όχημα της Ασφάλειας κατέφθασε και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Θεοδωρίδης Αναστάσιος, ο οποίος υπέβαλε μήνυση…! 
     Η αφισοκόλληση γινόταν στο πλαίσιο της καμπάνιας για την Παγκόσμια μέρα Δράσης κατά του Ρατσισμού και του Φασισμού στις 22 Μάρτη. Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ βρίσκονται στο «στόχαστρο» για παράνομη αφισοκόλληση στην πόλη. Η δίωξη του συντρόφου μας, είναι συνέχεια ενοχλήσεων-εξακριβώσεων-«επισκέψεων» στο αστυνομικό τμήμα, με σκοπό την τρομοκράτηση μελών μας και την φίμωση της αντικαπιταλιστικής αριστεράς.
     Οι (αντιδήμαρχοι κτλ) οπαδοί της επιλεκτικής «καθαριότητας» , επιδιώκουν να μην μπορούν συλλογικότητες που στρέφονται ενάντια στην πολιτική κυβέρνησης-Ε.Ε-ΔΝΤ , να παρέμβουν στην πόλη , ενώ αυτοί κάνουν ανενόχλητοι την δουλειά τους (ή μάλλον την προεκλογική τους καμπάνια) , στέλνοντας χιλιάδες κόσμου στην ανέχεια, την φτώχεια και την ανεργία .
     Για την ΑΝΤΑΡΣΥΑ η αφισοκόλληση , το μοίρασμα φυλλαδίων στην πλατεία , είναι τρόπος παρέμβασης στην πόλη , είναι η φωνή της ενάντια στην αδικία εις βάρος των εργαζομένων και δεν τίθεται θέμα «νόμιμου ή παράνομου».
    Είναι φανερό ότι αυτό προσπαθούν να σταματήσουν , δεν είναι τυχαίο πόσο τους ενόχλησε το περιεχόμενο της αφίσας. Το αντιφασιστικό κίνημα , η οργάνωση στους χώρους δουλειάς και η αντικαπιταλιστική αριστερά τους χαλάει τα σχέδια.
    Δεν τρομοκρατούμαστε συνεχίζουμε να παλεύουμε για την κατάργηση των μνημονίων , τη διαγραφή του χρέους , την έξοδο από ευρώ & Ε.Ε, για καμία απόλυση σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, ενάντια στον φασισμό, τους φασίστες και το σύστημα που τους γεννά.


http://www.xanthipress.gr 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου