Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

30 Απρίλη η δίκη της Εργατικής Αλληλεγγύης

    Στις 30 Απριλίου στο Ε' τριμελές Πλημμελιοδικείο Αθηνών στα Δικαστήρια Ευελπίδων θα εκδικαστεί τελικά η δίωξη κατά της Εργατικής Αλληλεγγύης που έγινε από τον έμμισθο συνεργάτη της Χρυσής Αυγής Ι. Ανδριόπουλο.
    Αρχική ημερομηνία εκδίκασης της δίκης ήταν στις 15 Δεκέμβρη του 2013, όμως το Γ΄ Μονομελές Πλημμελιοδικείο Αθηνών είχε κρίνει τον εαυτό του αναρμόδιο να εκδικάσει την υπόθεση.
    Η μήνυση κατά της Κατερίνας Θωίδου, δημοσιογράφου, μέλους του συντονιστικού της ΚΕΕΡΦΑ, του Πάνου Γκαργκάνα, διευθυντή της εφημερίδας και μέλους του ΠΣΟ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και του Τάσου Αναστασιάδη, εκδότη της Ε.Α και συντονιστή της Συνάντησης Εργατικής Αντίστασης θα έπρεπε από την πρώτη στιγμή να έχει μπει στο αρχείο.
    Η δίωξη στην Εργατική Αλληλεγγύη είναι μια επίθεση ενάντια σε όσους υπερασπίζονται το δικαίωμα στην ιθαγένεια για όλα τα παιδιά των μεταναστών. Είναι επίθεση σε βάρος των χιλιάδων αντιφασιστών που με τις κινητοποιήσεις τους ανάγκασαν την κυβέρνηση να προχωρήσει στη δίωξη των πρωτοκλασάτων νεοναζί. Είναι επίθεση ενάντια σε όσους υπερασπίζονται τα δημοκρατικά δικαιώματα και την ελευθερία του τύπου.
    Ηδη εκατοντάδες συνδικαλιστές, πανεπιστημιακοί, βουλευτές, καλλιτέχνες καθώς και δεκάδες δημοτικά συμβούλια, σωματεία, οργανώσεις και κόμματα έχουν δηλώσει την ενεργή τους συμπαράσταση με ψηφίσματα, αποφάσεις, δηλώσεις, οικονομική ενίσχυση.
    Να μην επιτέψουμε να φιμωθεί η ΕΑ, η φωνή της αντίστασης και του αγώνα ενάντια σε κάθε καταπίεση, το ρατσισμό, το φασισμό και τον πόλεμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου