Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Και ο Δήμος Θεσσαλονίκης στηρίζει 22 Μάρτη την ώρα που οι νεοναζί συντρίβονται στο Δικηγορικό Σύλλογο!

Αυτονόητη στήριξη στην ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ του ΦΑΣΙΣΜΟΥ και του ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ στις 22 Μάρτη παρείχε το Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης πατώντας σε προηγούμενες αποφάσεις που έχει πάρει. Μαζί με την Αθήνα οι δύο μεγαλύτεροι Δήμοι της χώρας δίνουν την στήριξη τους στην ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ του ΦΑΣΙΣΜΟΥ και του ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ στις 22 Μάρτη. Στην Θεσσαλονίκη πραγματοποιείται συλλαλητήριο στο Αγ.Βενιζέλου στις 12.00, στην Αθήνα στον Ομόνοια στις 2μμ και συναυλία στο Σύνταγμα στις 4μμ και στα Χανιά στην Πλ.Αγοράς στις 12.30.
Τα εκλογικά αποτελέσματα στο Δικηγορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης με την συντριβή των νεοναζί δικηγόρων, όπου και δεν κατάφεραν να εκλεγούν δείχνουν το δρόμο. Ούτε στο Δικηγορικό Σύλλογο ούτε στο Δήμο Θεσσαλονίκης , ούτε πουθενά είναι η θέση των νοσταλγών του Χίτλερ στην πόλη που είδε τους ναζί να εξοντώνουν την εβραϊκή κοινότητα, να προχωράνε σε σφαγές στο Χορτιάτη.
Είναι έμπνευση για να μαζικοποιήσουμε ακόμη περισσότερο τα μεγάλα αντιφασιστικά αντιρατσιστικά συλλαλητήρια στην Αθήνα, στα Χανιά και τη Θεσσαλονίκη, να ανοίξουμε  το δρόμο για  να τους σταματήσουμε στους Δήμους , τις περιφέρεις και την ευρωβουλή.
Κάθε ψήφος στην Χρυσή Αυγή είναι ένα μαχαίρι στα χέρια των ναζί σαν κι αυτό που καρφώθηκε στη καρδιά του Παύλου Φύσσα και του Σαχζάτ Λουκμάν.
Επικοινωνία με: Πέτρο Κωνσταντίνου, συντονιστή ΚΕΕΡΦΑ, 6932828964
ΚΕΕΡΦΑ-ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου