Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018

Πορεία Πολυτεχνείου - Σάββατο 17 Νοέμβρη - 6μμ Πολυτεχνείο Ποτέ ξανά χούντα, ποτέ ξανά φασισμός!

45 χρόνια από την εξέγερση του Πολυτεχνείου
Ποτέ ξανά χούντα, ποτέ ξανά φασισμός!
  • Στη φυλακή οι δολοφόνοι νεοναζί
  • Ανοιχτά σύνορα για τους πρόσφυγες
Πορεία Πολυτεχνείου - Σάββατο 17 Νοέμβρη - 6μμ Πολυτεχνείο





Η φασιστική απειλή δυναμώνει στην Ευρώπη και στον Πλανήτη, καθώς ο πλανητάρχης Τραμπ έχει γίνει στήριγμα μιας επιθετικής ρατσιστικής εκστρατείας, με τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις και τον Τσίπρα να συνυπογράφουν στην ΕΕ πολιτικές κλεισίματος των συνόρων, στρατοπέδων συγκέντρωσης και μαζικών απελάσεων, πολιτικές που πνίγουν χιλιάδες στον Έβρο, στο Αιγαίο και σε όλη τη Μεσόγειο. 

Σταματήστε ΤΩΡΑ το πολύνεκρο κυνήγι προσφύγων και μεταναστών, τις απελάσεις και τα βασανιστήρια στον Έβρο.

Λέμε ΟΧΙ στο αίσχος του εγκλωβισμού στα νησιά, τον κοινωνικό αποκλεισμό και την αργή εξόντωση των προσφύγων σε στρατόπεδα-γκέτο έξω από τις πόλεις! Άσυλο, στέγη, παιδεία, υγεία για τους πρόσφυγες.

Οι νεοναζί και η ακροδεξιά πατάνε πάνω στις εθνικιστικές εκστρατείες για τη Μακεδονία, την Αλβανία, την Τουρκία, τις οποίες στηρίζει ανοιχτά η ΝΔ του Μητσοτάκη, για να χύσουν ρατσιστικό δηλητήριο και να προχωρήσουν ξανά σε επιθέσεις στις γειτονιές μας.
 

Είναι απαράδεκτο να καλούνται σε επίσημες εθνικές εορτές , να φιγουράρουν δίπλα από υπουργούς, δημάρχους και βουλευτές και να τους δίνει βήμα η ΕΡΤ για διαγγέλματα μίσους. 

Είναι ελεεινό να τους βαράνε προσοχές μέσα στη Βουλή. Έτσι στρώνουν το δρόμο στα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής να ξαναβγαίνουν απ' τις τρύπες τους και να τρομοκρατούν, όπως κάνανε πρόσφατα στο Μοναστηράκι.

Δεν θα τους αφήσουμε! Τους φράζουμε το δρόμο σε κάθε γειτονιά που τολμάνε να εμφανιστούν και ταυτόχρονα απαιτούμε να προχωρήσει πιο γρήγορα η δίκη και να φτάσουμε στην καταδίκη της ναζιστικής συμμορίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου