Σάββατο 22 Μαΐου 2021

Μεγαλειώδης διαδήλωση στην Ξάνθη για Λευτεριά στην Παλαιστίνη



Η ΚΕΕΡΦΑ Ξάνθης χαιρετίζει τη μεγαλειώδη κινητοποίηση πάνω από 2.000 διαδηλωτών σε αλληλεγγύη με την Παλαιστινιακή αντίσταση στη σφαγή του ρατσιστικού κράτους απαρτχάιντ του Ισραήλ.

Στη μεγαλύτερη διαδήλωση των τελευταίων χρόνων στην πόλη μας, με την πιο βροντερή παρουσία της μειονότητας, συμμετείχαν με πανό η ΚΕΕΡΦΑ, η πρωτοβουλία FreePalestine και η νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ.

Στη συγκέντρωση που προηγήθηκε, ο χαιρετισμός της ΚΕΕΡΦΑ που κατέληγε με τη φράση: “Με τη μειονότητα παλεύουμε μαζί και θα νικήσουμε. Λευτεριά στην Παλαιστίνη!”, έγινε δεκτός με χειροκροτήματα.

Οι διαδηλωτές βάδισαν στους δρόμους της πόλης, ενώνοντας τη φωνή τους με τα αδέρφια μας στην Παλαιστίνη που πανηγυρίζουν στους δρόμους, απαιτώντας Λευτεριά στην Παλαιστίνη, τον τερματισμό της ισραηλινής κατοχής, τη διακοπή κάθε συνεργασίας με το κράτος τρομοκράτη του Ισραήλ.

Ο Μητσοτάκης και ο Δένδιας είναι συνένοχοι στις σφαγές του Νετανιάχου. Ο Μηταράκης και ο Χρυσοχοϊδης δολοφονούν πρόσφυγες στα στρατόπεδα του θανάτου, χτίζουν τείχη και φράχτες όπως κάνουν και οι σιωνιστές δολοφόνοι σε βάρος των Παλαιστίνιων.

Συνεχίζουμε πιο δυνατά για να βάλουμε τέλος στις δολοφονίες προσφύγων στα στρατόπεδα, για να τιμωρηθούν Μηταράκης-Χρυσοχοΐδης και για ανοιχτά σύνορα, άσυλο, στέγη, χαρτιά για όλους.

Συμμετέχουμε στη διαδικτυακή εκδήλωση “Λευτεριά στην Παλαιστίνη - Έξω ο ισραηλινός στρατός κατοχής” που οργανώνει το Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα και θα μεταδoθεί μέσω Zoom την Κυριακή 23/5 στις 6 το απόγευμα (https://tinyurl.com/fr33palestine MEETING ID: 882 7947 0862, PASSCODE: 592177)

ΚΕΕΡΦΑ-Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου