Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019

Η Νέα Ζηλανδία προειδοποιεί: η ισλαμοφοβία οπλίζει τα χέρια των δολοφόνων ακροδεξιών παντού!

Όλοι και όλες στο αντιρατσιστικό αντιφασιστικό συλλαλητήριο το Σάββατο 16 Μάρτη 4μμ στην Κεντρική Πλατεία


Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στις οικογένειες των 49 δολοφονημένων μουσουλμάνων από ρατσιστές στην Ν.Ζηλανδία.

 
Η μαζική δολοφονία 49 μουσουλμάνων, αρκετών προσφύγων και μεταναστών, από τον εκτελεστή επικεφαλής ακροδεξιών ρατσιστών στην Νέα Ζηλανδία ήταν ένα ισλαμοφοβικό έγκλημα που το είχαν προαναγγείλει και το στήριξαν με ένα μανιφέστο μίσους 70 σελίδων. Πριν κάποια χρόνια στην Νορβηγία ένας ομογάλακτος του, ο Αντερς Μπρεϊβικ, είχε προχωρήσει στη μαζική σφαγή 70 νέων στο νησί Αουτόγια όπου κατασκήνωναν και πάλι είχε διακηρύξει ότι το έκανε για να σταματήσει την “ισλαμοποίηση της Ευρώπης”.
 

Ένοχοι για αυτά τα ρατσιστικά εγκλήματα είναι οι κυβερνήσεις που παίζουν το χαρτί της ισλαμοφοβίας για να συγκαλύψουν τις πολεμικές επεμβάσεις στην Μ.Ανατολή, την Ασία και την Αφρική αλλά και για να φορτώσουν τις ευθύνες για τις χρεοκοπημένες πολιτικές τους στις πλάτες των μεταναστών και των προσφύγων, με το κλείσιμο των συνόρων, τους φράκτες, την απομόνωση στα νησιά του Ειρηνικού και του Αιγαίου. Ο Τραμπ απαγορεύει την είσοδο μουσουλμάνων στις ΗΠΑ και ευρωπαϊκές κυβερνήσεις απαγορεύουν στις μουσουλμάνες να φοράνε μαντήλα η ακόμη και να κολυμπάνε στις παραλίες με ολόσωμα μαγιό.
 

Στην Ελλάδα τα τζαμιά έξω από τις περιοχές της μειονότητας στη Θράκη είναι παράνομα και στην Αθήνα βολοδέρνουν χρόνια οι κυβερνήσεις να ανοίξουν ένα δήθεν τζαμί στο Βοτανικό. Τα τζαμιά είχαν μπει στο στόχαστρο των νεοναζί της Χρυσής Αυγής το 2010-2013, στην πρώτη προεκλογική εκστρατεία του Μιχαλολιάκου ως υποψήφιου Δημάρχου για την Αθήνα ενώ τα ίδια κηρύγματα μίσους επαναλαμβάνει κάθε τόσο ο Κασιδιάρης.
 

Είμαστε εξοργισμένο με το μακελειό στην Ν.Ζηλανδία. Απαιτούμε να μπει τέλος στις ρατσιστικές πολιτικές, τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις του ΝΑΤΟ, των ΗΠΑ, της ΕΕ.
 

Απαιτούμε να μπει τέλος στην ισλαμοφοβία και το ρατσισμό, να πάρουν χαρτιά όλοι οι μετανάστες και άσυλο οι πρόσφυγες. Να πάνε στη φυλακή οι ομογάλακτοι των δολοφόνων της Ν.Ζηλανδίας, οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής.
 

Ήδη, η Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδος, η Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδος η Ενότητα, η Κοινότητα Μπαγκλαντές καλούν σε μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο το Σάββατο 16 Μάρτη στις 3μμ στην Ομόνοια. 

Και στην Ξάνθη στους χώρους λατρείας των Μουσουλμάνων ο κόσμος βράζει και η μειονότητα ετοιμάζεται να κατέβει μαζικά στο αντιρατσιστικό αντιφασιστικό συλλαλητήριο το Σάββατο 16 Μάρτη 4μμ στην Κεντρική Πλατεία.

Συμμετέχουν με Live: Comitato (Diek & Ovali)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου