Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

Εργατική Πρωτομαγιά Αντίστασης στο Ρατσισμό, το Φασισμό, τον Πόλεμο!

 
 ΕΡΓΑΤΙΚΗ 
ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ
ΤΡΙΤΗ 1 ΜΑΗ, 10.30ΠΜ
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ



ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ, ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ, ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ!
ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΥΝΟΡΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ, ΟΧΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ
ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΟΙ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ,ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΣΟΥΔΑΣ



Η Εργατική Πρωτομαγιά είναι βήμα για να ενώσουμε τις φωνές μας και να δείξουμε ότι έχουμε τη δύναμη, ενωμένοι, οι εργαζόμενοι και οι εργαζόμενες, ντόπιοι, πρόσφυγες και μετανάστες, γυναίκες και άντρες, να σταματήσουμε το ρατσιστικό και πολεμοκάπηλο κατήφορο των κυβερνήσεων της ΕΕ, του Τράμπ και των συμμάχων του.
 
Φτάνει πια με τις ρατσιστικές επιθέσεις των φασιστών! Το πογκρόμ στη Λέσβο κατά των προσφύγων που ξεσηκώθηκαν για ελεύθερη μετακίνηση και άσυλο με την κάλυψη της Αστυνομίας είναι πρόσκληση για όλους! Είναι συνέχεια των επιθέσεων κατά των εργατών γης στον Ασπρόπυργο, στη Φαβέλα στο Πειραιά με τραυματία την ΕλευθερίαΤομπατζόγλου, δικηγόρο της οικογένειας Φύσσα, στις 25 Μάρτη στις παρελάσεις κατά μελών της ΚΕΕΡΦΑ, του εμπρησμού των γραφείων της Αφγανικής κοινότητας στην Αθήνα.
Φτάνει πια με την υποκρισία των κυβερνήσεων της ΕΕ! Ενώ η Γαλλία και η Βρετανία μαζί με τις ΗΠΑ χτυπάνε με πυραύλους τη Συρία σκορπώντας το θάνατο και ξεριζώνοντας χιλιάδες νέους πρόσφυγες, την ίδια ώρα έχουν το θράσος να κλείσουν τα σύνορα, να πνίγουν χιλιάδες στη Μεσόγειο, να φτιάχνουν στρατόπεδα συγκέντρωσης, να μετατρέπουν τους μουσουλμάνους μετανάστες σε αποδιοπομπαίους τράγους.
 
Φτάνει πια με το δεξιό κατήφορο και τους συμβιβασμούς της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ_ΑΝΕΛ με τις ρατσιστικές πολιτικές! Είναι η πολιτική του εγκλωβισμού στα νησιά που επιβάλλει με το νέο νομοσχέδιο και τις εγκυκλίους της υπηρεσίας Ασύλου αυτές που οπλίζουν τα χέρια των τραμπούκων φασιστών στα νησιά και στρώνουν το δρόμο για να ξαναβγαίνουν τα τάγματα εφόδου ξανά στους δρόμους.
 
Φτάνει πια με την κωλυσιεργία στη δίκη της Χρυσής Αυγής! Είναι ώρα να ολοκληρωθεί και να πάνε φυλακή οι δολοφόνοι του Σαχζάτ Λουκμάν και του Παύλου Φύσσα. Όπως φάνηκε στη δίκη η ηγεσία της Χρυσή Αυγής σχεδίαζε κεντρικά τις επιθέσεις και τις εκτελούσαν τα τάγματα εφόδου με ορμητήρια τα γραφεία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου