Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016

Πρόταση ψηφίσματος για σωματεία-συλλογικότητες
Ψήφισμα

Το Σάββατο 5 Νοέμβρη ο Λαγός θα εγκαινιάσει τα γραφεία – ορμητήρια των ταγμάτων εφόδου της νεοναζιστικής υπόδικης εγκληματικής οργάνωσης Χρυσής Αυγής στην Ξάνθη. Οι δολοφόνοι του Παύλου Φύσσα και του Σαχζάτ Λουκμάν μέχρι το κλείσιμο των γραφείων τους είχαν επιχειρήσει αρκετές εγκληματικές επιθέσεις και στην Ξάνθη καθώς μέλη τους είχαν χτυπήσει έναν αριστερό φοιτητή, είχαν επιτεθεί σε εκπαιδευτικό από τη μειονότητα κατά τη διάρκεια αφισοκόλλησης της ΚΕΕΡΦΑ, ενέργεια για την οποία καταδικάστηκαν από τα Δικαστήρια, επιτέθηκαν και σε άλλους μουσουλμάνους ενώ παρενοχλούσαν κοπέλες από τη μειονότητα επειδή φορούσαν μαντίλα.

Αυτές οι επιθέσεις ξεκινούσαν από τα «γραφεία» ορμητήρια των ταγμάτων εφόδου της Χρυσής Αυγής. Στην Ξάνθη η εγκληματική δράση της ναζιστικής οργάνωσης σταμάτησε και τα γραφεία τους κλείσανε μετά από την τεράστια αντιφασιστική διαδήλωση που είχε οργανωθεί τον Απρίλη του 2013 και στην οποία συμμετείχαν χιλιάδες κόσμου. Αυτό πρέπει να κάνουμε και τώρα.

Να μην επιτρέψουμε να επιστρέψει ο φόβος των νεοναζί. Στο Πέραμα οι φασίστες είχαν επιτεθεί στο ΠΑΜΕ για να διαφυλάξουν τα συμφέροντα των εφοπλιστών. Οργανωτής εκείνης της επίθεσης ήταν ο υπόδικος Γ. Λαγός που έλεγε σύμφωνα με τα στοιχεία της Δίκης της Χρυσής Αυγής «τους μακελέψαμε», ο ίδιος που εμπλέκεται σε υποθέσεις εκβιασμών και σωματεμπορίας.

Καλούμε και συμμετέχουμε στο αντιφασιστικό συλλαλητήριο το Σάββατο 5 Νοέμβρη στις 5μμ στην Κεντρική Πλατεία της Ξάνθης για να διατρανώσουμε ότι οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής είναι ανεπιθύμητοι. Η θέση τους είναι στη φυλακή για τα εγκλήματα που οργάνωσαν και διέπραξαν. Κάτω τα χέρια από τα συνδικάτα και τη μειονότητα. Ποτέ ξανά φασισμός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου