Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ! Αντιφασιστική Συγκέντρωση Πέμπτη 2 Οκτώβρη, 5μμ, στην Πλατεία Ελευθερίας

ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ!
Αντιφασιστική Συγκέντρωση
Πέμπτη 2 Οκτώβρη, 5μμ, στην Πλατεία Ελευθερίας

     Σήμερα, 2 Οκτώβρη στις 5μμ καλούμε σε αντιφασιστική συγκέντρωση-πορεία στην Πλατεία Ελευθερίας. Είναι θράσος οι νεοναζί δολοφόνοι της Χρυσής Αυγής να ετοιμάζουν φασιστομάζωξη λίγες μέρες μετά το μεγάλο αντιφασιστικό ξεσηκωμό στην Ξάνθη και σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας.  
    Αν οι φασίστες νομίζαν ότι με την αιφνιδιαστική ανακοίνωση (μόλις μια μέρα πριν) και την επιλογή του τόπου (χιλιόμετρα μακριά απ’ το κέντρο, στο ξενοδοχείο «Νατάσα») θα το περάσουνε στα μουλωχτά, όπως το βράδυ της πορείας που είχαν τρυπώσει στο σκοτάδι των γραφείων τους, σίγουρα λογαριάζουνε χωρίς τον «ξενοδόχο»!
    Το αντιφασιστικό κίνημα θα δώσει πάλι το βροντερό παρών! Ούτε να το διανοηθεί ο γαμπρός του φύρερ Ματθαιόπουλος ότι θα ξαναστήσει τα απομεινάρια των ταγμάτων εφόδου για να τρομοκρατεί τους αγωνιστές του κινήματος και τη μειόνοτητα...
   Οι αγώνες μας είναι πιο δυνατοί από αυτά τα θρασύδειλα καθάρματα που ψηφίζουν με SMS Μπαλτάκου στη Βουλή και «μιλάνε» με μαχαίρια και σιδηρογροθιές στους δρόμους. Οι Ναζί, οι υμνητές του Άουσβιτς και των Πογκρόμ δεν έχουν θέση ούτε στην πόλη μας ούτε παραέξω ούτε στα μουλωχτά ούτε στο σκοτάδι ούτε πουθενά!

    Καλούμε όλους τους αντιφασίστες-αντιφασίστριες, τα σωματεία και τους φορείς της πόλης σε αντιφασιστική συγκέντρωση σήμερα στις 5 το απόγευμα στην Πλατεία Ελευθερίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου