Τετάρτη, 2 Απριλίου 2014

Να Φύγει η Κυβέρνηση, Να Πάνε Φυλακή Όλοι Οι Νεοναζί Δολοφόνοι

To αντιφασιστικό κίνημα έφερε σε αδιέξοδο την κυβέρνηση που τώρα κλυδωνίζεται μετά την εξευτελιστική εικόνα του Μπαλτάκου να βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον Κασιδιάρη.
Έχει αρθεί η ασυλία των βουλευτών της Χρυσής Αυγής και είναι ώρα να πάρουν το δρόμο για το Κορυδαλλό οι οργανωτές των ταγμάτων εφόδου που ευθύνονται για τις δολοφονικές επιθέσεις. Χρειάζεται να σιγουρέψουμε ότι όλοι όσοι συμμετείχαν στον μηχανισμό και τη δράση των ταγμάτων εφόδου των νεοναζί σε επιθέσεις στις γειτονιές θα πάνε φυλακή. Εκεί είναι η θέση τους και όχι στα έδρανα της Βουλής. Δεν θα τους αφήσουμε να παριστάνουν τους υποψήφιους Δημάρχους, περιφερειάρχες και ευρωβουλευτές εκείνοι που όταν έχουν την εξουσία εξαφανίζουν  όλους τους άλλους σε φούρνους και θαλάμους αερίων.
Οποιαδήποτε προσπάθεια του Σαμαρά και του Δένδια να διεκδικήσουν ότι «απονέμουν δικαιοσύνη» ξεβρακώθηκε με τη γελοιότητα του Μπαλτάκου.
Είναι ώρα να μας αδειάσει τη γωνία όλη η κυβέρνηση που ο γραμματέας της Μπαλτάκος αποδείχτηκε πρόθυμος συνομιλητής του  Κασιδιάρη. Να τους ξηλώσουμε για να ανοίξει ο δρόμος της διάλυσης  των νεοναζιστικών συμμοριών της Χρυσής Αυγής  και της ανατροπής των Μνημονίων. Τα ρατσιστικά παιχνίδια πήγαν χέρι-χέρι με την στήριξη της Χρυσής Αυγής, των ομογάλακτων παιδιών της δεξιάς πολυκατοικίας.
Το αντιφασιστικό κίνημα θα βάλει τη ταφόπλακα στα σχέδια τους να διασώσουν τους νεοναζί. Κάθε ψήφος στη Χρυσή Αυγή είναι ένα μαχαίρι στα χέρια των ναζί.
Πέτρος Κωνσταντίνου, συντονιστής της ΚΕΕΡΦΑ και υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας με την "Ανταρσία στις Γειτονιές της Αθήνας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου