Τρίτη, 25 Μαρτίου 2014

Θρασύτατη δίωξη σε βάρος του πατέρα του Σεχζάτ Λουκμάν μαζί με τη κατάθεση τροπολογίας κατά των θυμάτων ρατσιστικών επιθέσεων στη Βουλή!

ΚΕΕΡΦΑ-ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ
ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΛΛΑΔΟΣ Η ΕΝΟΤΗΤΑ
Συνέντευξη τύπου, Πέμπτη 27/3, 1μμ, Αιόλου 47, 5ος όροφος.
Θα μιλήσουν: Χαντίμ Χουσεΐν, Σουγκράν Μπίμπι, θύματα ρατσιστικών επιθέσεων , Πέτρος Κωνσταντίνου, Τζαβέντ Ασλάμ, δικηγόροι
Θρασύτατη  δίωξη σε βάρος του πατέρα του Σεχζάτ Λουκμάν μαζί με τη κατάθεση τροπολογίας κατά των θυμάτων ρατσιστικών επιθέσεων στη Βουλή!
Η βαρβαρότητα και ο ρατσιστικός κατήφορος της κυβέρνησης δεν έχουν τέλος. 
Ο Μπαλτάκος , βρίσκει άξιους συνεχιστές στη προσπάθεια του να περάσει τροπολογία που ακυρώνει κάθε προστασία των θυμάτων ρατσιστικών επιθέσεων.
Καλούν σε  απολογία τον Xαντίμ Χουσεΐν πατέρα του Σεχζάτ Λουκμάν.!!!
Η Διεύθυνση Αλλοδαπών Αθηνών , με εισαγγελική παραγγελία, καλεί τον Xαντίμ Χουσεΐν, πατέρα του   Σεχζάτ Λουκμάν,  να δώσει « εξηγήσεις», για χρήση πλαστού εγγράφου και υφαρπαγή  ψευδούς βεβαίωσης!!!!!
Το θράσος τους δεν έχει όρια, δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο. Δεν σέβονται ούτε τους νεκρούς  από ρατσιστικές επιθέσεις, ούτε τον πόνο των γονιών του Σεχζάτ Λουκμάν.
Ο Σεχζάτ Λουκμάν , δολοφονήθηκε  , με εφτά μαχαιριές , 3 η ώρα τη νύχτα, στις 17 Γενάρη του 2013, στα Πετράλωνα, από ρατσιστικό τάγμα εφόδου.
Η δίκη των δολοφόνων του άρχισε στις 18 Δεκέμβρη 2013, και συνεχίζεται την 10 Απρίλη .
Oι γονείς του , ο Xαντίμ Χουσεΐν και η Σουγκράν Μπίμπι,  είναι από την πρώτη μέρα και κάθε μέρα παρόντες στη δίκη, περιμένοντας να αποδοθεί δικαιοσύνη.  Όμως, πριν  χρειάστηκε να ξεπεράσουν  απίστευτα εμπόδια  και γραφειοκρατικές τρικλοποδιές, πού έβαζε η κυβέρνηση, μέχρι να μπορέσουν να πάρουν βίζα, για να παραστούν ως πολιτική αγωγή στη δίκη των δολοφόνων του γιού τους.
Η κυβέρνηση δεν τους συγχώρεσε αυτό τους το «θράσος», να  έρθουν και να παραστούν ως πολιτικώς ενάγοντες,  και να ζητούν την τιμωρία των ρατσιστών δολοφόνων. Δεν τους συγχώρεσε που έχουν συμμετάσχει σε δεκάδες αντιρατσιστικές εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα .
Δεν τους συγχωρεί που βάδισαν επικεφαλής στο αντιφασιστικό συλλαλητήριο στη Αθήνα μαζί με τους επιζήσαντες στο Φαρμακονήσι και τους εργάτες Γής από τα φραουλοχώραφα της Ν.Μανωλάδας.
 Γι’ αυτό τους καταδιώκει.
Η κυβέρνηση Σαμαρά, κατά την ψήφιση του μεταναστευτικού κώδικα, προσπάθησε να αποκλείσει κάθε δυνατότητα των μεταναστών να καταγγέλλουν τη ρατσιστική μεταχείρισή τους από τους πραιτοριανούς του Δένδια.  Όποιος μετανάστης τολμούσε να κάνει τέτοια καταγγελία, κινδύνευε με άμεση δίκη με την αυτόφωρη διαδικασία και άμεση απέλαση.
Η κυβέρνηση, μπροστά στην κατακραυγή του κόσμου απέσυρε την  τροπολογία. Ετοιμάζεται όμως να την επαναφέρει. Δεν πρέπει να τη αφήσουμε. Όλοι εμείς που ξεσηκωθήκαμε στις 22 Μάρτη στα μεγάλα αντιφασιστικά συλλαλητήρια δεν θα το επιτρέψουμε!
Δεν θα την αφήσουμε να υλοποιεί την ατζέντα της Χρυσής Αυγής, προσπαθώντας να σπιλώσει το όνομα του  Xαντίμ Χουσεΐν, πατέρα του νεκρού των ρατσιστικών ταγμάτων εφόδου, Σεχζάτ Λουκμάν.
Δεν θα της περάσει γιατί ο Xαντίμ Χουσείν και η Σουγκράν Μπίμπι, έχουν ασπίδα και συμπαραστάτη τους , ολόκληρο το αντιφασιστικό κίνημα, όλους τους μετανάστες, όλη την αριστερά.
Καμία δίωξη κατά του Xαντίμ Χουσεΐν
Δικαιοσύνη για το Σαχζάτ Λουκμάν
Στη φυλακή οι ρατσιστές δολοφόνοι της Χρυσής Αυγής
Να αποσυρθεί η  τροπολογία κατά των θυμάτων των ρατσιστικών επιθέσεων 
Επικοινωνία με: Πέτρο Κωνσταντίνου, συντονιστή ΚΕΕΡΦΑ, 6932828964, Δημήτρη Ζώτος, δικηγόρο, 69324388985, Τζαβέντ Ασλάμ, επικεφαλής Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδος η Ενότητα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου