Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Χανιά : Εκδήλωση/Συζήτηση : Βαδίζοντας προς τις 22 Μάρτη - Παγκόσμια μέρα ενάντια στο φασισμό και το ρατσισμό 26/2

ceb5cebaceb4ceb9cebbcebfcf83ceb95445 
Τετάρτη 26 Φλεβάρη, Εργατικό Κέντρο, 7μμ
Θα χαιρετήσουν η μητέρα και ο πατέρας του Σαχζάτ Λουκμάν, Σουκράν Μπίμπι και Χαντίμ Χουσείν

Ομιλητής: Πέτρος Κωνσταντίνου, συντονιστής ΚΕΕΡΦΑ
Στα Χανιά θα είναι την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου οι γονείς του δολοφονημένου από τα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής Σαχζάτ Λουκμάν για να παρεβρεθούν στην εκδήλωση-συζήτηση της Κίνησης Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή (ΚΕΕΡΦΑ). Η Σουκράν Μπίμπι και ο Χαντίμ Χουσεΐν έχουν έρθει στην Ελλάδα από το Πακιστάν από τις αρχές του χρόνου για να παρακολουθήσουν και να καταθέσουν στη δίκη του αδικοχαμένου παιδιού τους.
Στο δικό μας χέρι είναι να μην αφήσουμε τους νεοναζί να συγκροτούν τάγματα εφόδου με την ανοχή του κρατικού μηχανισμού και της Αστυνομίας, σαν αυτά που δολοφόνησαν τον Παύλο Φύσσα και τον Σαχζάτ Λουκμάν.
Σε όλη την Ευρώπη ξεσηκωνόμαστε στις 22 Μάρτη για να στείλουμε το μήνυμα ότι δεν θα αφήσουμε τους νοσταλγούς του Χίτλερ να χύνουν το ρατσιστικό τους δηλητήριο κατά των μεταναστών, να επιτίθενται σε μετανάστες, Ρομά, γυναίκες, ομοφυλόφιλους, άτομα με ειδικές ανάγκες.
Να δημιουργήσουμε ένα γιγάντιο αντιφασιστικό ποτάμι και να πλημμυρίσουμε την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τα Χανιά, τα δικά μας κάστρα αντίστασης σε μια μέρα που ο Πλανήτης θα αντηχεί: ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΦΑΣΙΣΜΟΣ!
ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ ΧΑΝΙΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου